Activiteiten en feesten

Interne activiteiten
Genoeg te doen in een jaar bij Stennis, want er worden ook veel activiteiten georganiseerd die niets te maken hebben met tennis. Zo worden er een aantal grote activiteiten in het weekend georganiseerd; liftweekend, ledenweekend en het meesleepweekend, maar ook kleinere activiteiten die op één avond plaatsvinden. De ongemengde avond waarbij er voor mannen en vrouwen een aparte activiteit is, de jaarlijkse Stennis biercantus en twee interne activiteiten die ieder jaar variëren!

Interne feesten
Stennis bestaat naast tennis ook uit veel feesten! Het hele jaar borrelen we op donderdagavond in onze stamkroeg, de Boschpoort. Daarnaast organiseert de FeestCie meerdere themafeesten waar de outfits en drankjes worden aangepast op de leukste thema’s. Ook grotere feesten, buiten de BP, worden enkele keren per jaar georganiseerd. Zo hebben we dit jaar in samenwerking met KoKo het internationale open feest ‘Framework’ georganiseerd in Complex, en niet te vergeten ons eigen open feest ‘Stensation’ en ons open feest tijdens de INKOM! Ook organiseert de Feestcie ieder jaar een chique kerstdiner en een nieuwjaarsborrel.

Externe activiteiten: Zusterverenigingen
Stennis heeft drie zusterverenigingen die we regelmatig opzoeken, en die af en toe ook naar Maastricht komen; Fellenoord uit Eindhoven, Chip & Charge uit Amsterdam en Veracket uit Groningen. Open toernooien, open feesten, constitutieborrels en activiteiten; niets is te gek want we reizen maar al te graag heel Nederland door voor deze externe gezelligheid!

Bijna elke studententennisvereniging organiseert een open toernooi, waardoor wij gedurende het jaar in heel wat steden komen voor de nodige tenniswedstrijden. Echter heeft zo’n open toernooi veel meer te bieden dan alleen tennis; feesten, cantussen en activiteiten moeten niet vergeten worden! Van het Winter Open Toernooi (WOT) in Groningen en Amsterdam tot Slow Extern Toernooi (SET) in Nijmegen en van het open toernooi van Lacoste (LUST) in Tilburg tot de Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK); Stennis is overal maar al te graag bij! Tennis, kamperen, zuipen, feesten en een heleboel gezelligheid met vrienden van Stennis en uit heel Nederland… De Excie neemt je maar al te graag mee!