Batavierenrace

Bij deze zijn de inschrijvingen voor de Batavierenrace OPEN!! Vanaf nu kan je je dus inschrijven voor de grootste studenten-estafette loop van de wereld en dat wil je natuurlijk niet missen!

De Batavierenrace is ’s werelds grootste studenten-estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. Het vindt plaats in het weekend van 28 t/m 30 april. Vrijdagnacht 28 april om 00:00 zal de nachtploeg beginnen met de eerste etappes van de Batavierenrace. Gevolgd door twee andere ploegen (ochtend- en middagploeg) die het zullen overnemen van de nachtploeg. Iedereen loopt één etappe, waarbij de afstand kan variëren tussen de 3 en 12 km. Daarnaast fiets je ook een etappe met iemand mee. Elke ploeg rijdt met een busje van punt naar punt om steeds 2 personen (een loper en een fietser) te droppen voor hun etappe. Om even uit te rusten, zullen we kamperen op de campus van Universiteit Twente. Na al het rennen zal er zaterdagavond een groot feest op de campus van Universiteit Twente zijn! Zondagochtend in de Batavierenrace afgelopen en zullen we allemaal weer richting het mooie Maastricht vertrekken.
Schrijf je in door te mailen naar excie@mstvstennis.nl. Geef in je mailtje aan welke afstand je graag zou willen rennen. Wil je meer informatie of heb je vragen, schroom niet om te mailen!
Is rennen niks voor jou? Kom dan gezellig naar het feest op zaterdagavond en mail dan ook even.