Bestuur der M.S.T.V. Stennis 2017-2018

Voorzitter: Milou De Klerk
Secretaris: Isis Ensink
Penningmeester: Frederique de Gouw

Wedstrijdcommissaris: Jasper Boesten
PR-commissaris: Patrick Prins
Commissaris Algemene Zaken: Inge Sinnema

Voorzitter

Hee lieve allemaal,

Mijn naam is Milou de Klerk en ik ben dit jaar de voorzitter van M.S.T.V. Stennis. Mijn geboorteplaats is Bergen op Zoom waar ik ook 22 jaar geleden geboren ben.
In dit jaar hoop ik vele nieuwe mensen te leren kennen en vooral aan deze nieuwe mensen de geweldige studenten tennis vereniging te laten zien. Ik ben nu vierde jaars lid bij stennis. In deze vier jaar heb ik zoveel mooie momenten meegemaakt. Een van de mooiste herinneringen is toch wel afgelopen zomer. Ik mocht toen met een klein groepje binnen stennis mee doen aan de European University Championships. Dit was een week vol tennis, gezelligheid en feesten in het verschrikkelijk mooie Madrid.
Jullie zullen mij aankomend jaar vaak aan de bar of op de tennisbaan zien staan en schroom niet om even een drankje met me te doen. Ik ben altijd wel in voor wat extra gezelligheid.

Secretaris

Hee lieve tennissers! Ik ben Isis Ensink, een 21 jarige student in het hartje van Limburg. Ik ben geboren en getogen in Gorcum, de beste stad uit Nederland. Ik heb de afgelopen twee mogen genieten van de vereniging met mijn commissiegenootjes in de PR-cie en in de Excie en mag dit jaar de taak Secretaris op mij nemen! Ik ben enorm blij dat ik twee jaar geleden tijdens de INKOM Stennis heb mogen zien stralen en ben nog elke dag blij dat ik deel mag zijn van deze super leuke vereniging. Je zult me overal kunnen vinden, maar vooral in de Ma van Sloun zul je me zien stralen. Ook zul je me vaak op het Tennispark kunnen vinden, dus ik zeg hierbij; tot op baan 11!

Penningmeester

Hee lieve Stennissers! Ik ben Frederique en zal dit jaar jullie penningmeester worden! Even iets over mezelf: ik ben 20 jaar en geboren en getogen in ons mooie Maastricht. Ik heb een jaar Verloskunde gestudeerd, maar daarna de overstap gemaakt naar Geneeskunde en zit inmiddels in het tweede jaar. Ik ben blij en trots dat ik Stennis dit jaar mag besturen! Stennis is een supergezellige vereniging die mij zo veel nieuwe vrienden heeft gegeven  In mijn eerste jaartje zat ik in de PR-Cie, waarmee ik mooie herinneringen heb gemaakt en met het komende bestuursjaar hoop ik deze mooie momententjes nog veel meer aan te vullen! Tot donderdag in de Ma!

Wedstrijdcommissaris

Dag allemaal! Ik ben Jasper Boesten en zal komend jaar de functie van wedstrijd commissaris op mij nemen. Ik ben 22 jaar oud, geboren en getogen in het mooie, altijd gezellige Beek. Zelf kom ik uit een echte tennisfamilie, en heb ik van jongs af aan getennist. Ik mag nu, na ruim 3 jaar lid te zijn geweest, wel stellen dat inschrijven bij Stennis waarschijnlijk de beste impuls actie van mijn leven is geweest. Na de Excie, Wedcie en Otcie te hebben gedaan, is het nu tijd om een bestuursfunctie te vervullen. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor in Economics and Business Economics gehaald, en komend jaar wil ik mij gaan focussen op het ondernemerschap. Je zult me zowel op de tennisbaan als in de Ma van Sloun vaak tegen komen, en ik hoop komend jaar veel mooie escalatieavonden met jullie te gaan beleven.

PR-commissaris

Hallo lieve mensen, ik ben Patrick Prins en ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren in het mooie Waalre, maar ik ben opgegroeid in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht). Ik studeer nu voor mijn 2e jaar geneeskunde. Afgelopen jaar heb ik niet in een commissie gezeten, maar ik ben vorig jaar vaak in de Ma van Sloun geweest en ik heb competitie gespeeld in het 2e team van Stennis. Ik mag als PR-commissaris komend jaar de stennis activiteiten organiseren tijdens de INKOM. Ik heb heel veel zin om er samen met jullie een topjaar en een top INKOM van te maken!

Commissaris Algemene Zaken

Hallo allemaal! Ik ben Inge Sinnema, 21 jaar en aan mij dit jaar de eer om Commissaris Algemene Zaken te zijn. Als echte Friezin ben ik naar Maastricht gekomen om geneeskunde te studeren, maar naast studeren ben ik al 3 jaar lang actief lid bij Stennis. Ik ben lid geweest van de AcCie, FeestCie en IntegraCie, de commissies die ik dit jaar tevens onder mijn hoede heb. Daarnaast ben ik samen met de ExCie verantwoordelijk voor het contact met onze geliefde zusterverenigingen. Mij kom je dus niet alleen tegen bij Stennis maar bij toernooien en feesten in heel Nederland! Ik heb enorm veel zin om er een onvergetelijk jaar van te maken en zie jullie hopelijk allemaal gauw op de tennisbaan of in de Ma van Sloun!