Bestuur der M.S.T.V. Stennis 2016-2017

Voorzitter: Michiel van Etten
Secretaris: Fenja de Ruijter
Penningmeester: Juliette Rutten

Wedstrijdcommissaris: Maxime van Dort
PR-commissaris: Marie-José Crouwers
Activiteitencommissaris: Roos Kamps
Commissaris Extern: Lonneke Snoeren

Voorzitter

Holaaa! Ik ben Michiel van Etten en ben de voorzitter van Stennis dit jaar. Ik ben 21 jaar geleden geboren in Amersfoort en heb tot mijn 12de in Leusden gewoond. Vanaf mijn 12de tot mijn 19de heb ik in het mooi Scandinavische land Zweden mogen wonen. Op dit moment studeer ik beleid en management in de gezondheidszorg en later wil ik een bestuur/management functie bij een farmaceutisch bedrijf. Wat stennis zo gezellig maakt is de diversiteit van de leden en vooral de humor van verschillende leden. Kortom, ik ben er trots op om voorzitter van Stennis te mogen zijn dit jaar.

Secretaris

Hoi Stennissers! Ik ben Fenja, 21 jaar oud en ik ben net zoals onze voorzitter geboren en getogen in het prachtige Amersfoort. Inmiddels heb ik Amersfoort al drie jaar geleden ingeruild voor Maastricht, en ben ik sinds 2015 ook lid van Stennis. Hoewel mijn tennisprestaties nog te wensen overlaten, heb ik het toch gepresteerd om deze mooie vereniging een jaar lang te mogen besturen. Want wat is er nou leuker dan een vereniging besturen met zoveel enthousiaste en sportieve leden als Stennis heeft? Wat betreft praktisch tennisadvies ben ik gezien mijn ervaring op de baan niet de aangewezen persoon om jullie van informatie te voorzien… maar voor alle vragen over de vereniging en organisatie, of gewoon voor de gezelligheid kan je altijd bij mij terecht. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit jaar onvergetelijk zal zijn, en hopelijk zijn jullie daar allemaal onderdeel van!

Penningmeester

Hoi allemaal! Ik ben Juliette, 22 jaar oud en ik kom uit Eindhoven. Eindhoven ken je misschien wel door onze zustervereniging Fellenoord en bij alle uitwisselingen is het dan erg handig om een huis te hebben om in te slapen. Ik ben dit jaar de penningmeester van Stennis en daarnaast zit ik in mijn Master Fiscale Economie, een gouden combinatie zou je kunnen zeggen. Ik ben in mijn tweede jaar lid van Stennis geworden en vond hier steeds meer mijn plaats wat geleid heeft tot dit bestuursjaar. Gelukkig gaat tennissen ieder jaar ook weer wat beter en daarom heb ik ook erg veel zin in de competitie. Maar ook zeker alle andere activiteiten zullen dit een topjaar maken.

Wedstrijdcommissaris

Hallo lieve Stennissers, ik ben Maxime, 20 jaar oud en ik kom uit het schitterende, altijd gezellige, zonnige, en een beetje dorpse Etten-Leur. Eigenlijk wilde ik kok worden en was ik van plan naar de hotelschool in Maastricht te gaan. Uiteindelijk besloot ik dat toch niet te doen, en inmiddels zit ik in het derde jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid. 3 Jaar geleden werd ik door Floris tijdens de sportdag van de Inkom overgehaald om mee te doen met Stennis Open en daar ben ik hem inmiddels dankbaar voor. Na vorig jaar de wedcie gedaan te hebben mag ik mezelf dit jaar wedstrijdcommissaris noemen, om er als deel van het bestuur van Stennis een heel mooi jaar van te maken!

PR-commissaris

Hoi allemaal! Mijn naam is Marie-José, ik ben 21 jaar jong en dit jaar vervul ik de functie van PR-commissaris binnen dit geweldige bestuur. Drie jaar geleden ben ik vanuit het altijd bruisende Cuijk verhuisd naar Maastricht om aan mijn studie geneeskunde te beginnen. Meteen heb ik me ingeschreven bij Stennis, omdat dit voor mij de perfecte combinatie van sport en gezelligheid leek. Dat bleek helemaal waar te zijn, want na twee actieve jaren in commissies heb ik besloten om aan een bestuursjaar te beginnen. Samen met de Redaccie zullen er dit jaar weer heel wat leuke roddels en foto’s in ons verenigingsblad de Crack verschijnen, en ik heb nu al zin om één groot feest van de INKOM te maken met de PR!

Activiteitencommissaris

Lieve, leuke Stennissers! Mijn naam is Roos en dit jaar de vervuller van de prachtige functie Commissaris Activiteiten. De meeste Stennissers zullen mij kennen als de chick die altijd overal bovenuit schreeuwt, en dan het liefst: M.S.T.V. Stennis, oh oh oh oh oh! Echter heb ik meer talenten dan alleen hard schreeuwen, en deze heb ik dan ook zoveel mogelijk aangeboord om in dit bestuursjaar voor jullie de leukste feesten en partijen neer te zetten (met een beetje geschreeuw hier en daar). Met slechts 1 jaar Stenniservaring ben ik eigenlijk nog een broekie, maar mijn enthousiasme kan dit ruimschoots aanvullen. Zoals meer mensen zullen beamen, telt Roos voor 10! Met dit enthousiasme hoop ik jullie ook allemaal aan te steken om de Stennis-vibes tot grootse hoogtes te brengen!

Commissaris Extern

Hallo lieve mensjes! Ik ben Lonneke, 22 jaren jong en heb vier jaar geleden het altijd prachtige Brabant verruild voor dit heuvellandschap. Hierbij heb ik de grote stad Oosterhout verlaten voor dit kleine dorpje. Ik ben hier naartoe gekomen om de studie Biomedische Wetenschappen te volgen. In mijn eerste studiejaar wilde ik vooral niet tennissen, ik had besloten dat ik dat niet meer leuk vond. Toch ben ik in het tweede jaar lid geworden bij deze mooiste vereniging van Maastricht, omdat ik het tennis, maar vooral extra gezelligheid miste. Na 2 jaar de Externe Commissie te hebben gedaan, werd het tijd voor wat meer uitdaging. Na wikken en wegen besloten om mijn bachelor een jaartje later af te ronden en te solliciteren voor bestuur en daar ben ik dan: Externe Commissaris. Ik heb ontzettend veel zin om van dit jaar een groot feest te maken en ik hoop dat jullie daarmee willen helpen!