Bestuur der M.S.T.V. Stennis 2018 – 2019

Voorzitter: Nadia Segers
Secretaris: Willemijn van der Wal
Penningmeester: Floor Boesten

Wedstrijdcommissaris: Dennis van der Lugt
PR-commissaris: Jeroen Kearns
Commissaris Algemene Zaken: Fabiënne Ormskerk

Hallo Stennissers,

Mijn naam is Nadia Segers, 22 jaartjes jong en ga dit jaar de functie voorzitter der M.S.T.V. Stennis op me nemen. Ik ben geboren en getogen in een boerengehucht genaamd Maarheeze, beter bekend als Mares de Gekste! Ik heb de overstap van het Avans in Breda naar de Universiteit in Maastricht gemaakt, hier studeer ik Biomedische Wetenschappen. In mijn tweede studiejaar besloot ik dat het weleens tijd werd voor een studentenleven in plaats van elke avond Netflix met mijn katten. Dus natuurlijk heb ik me impulsief ingeschreven bij Stennis. Niet wetende dat ik hier zo’n leuke jaar zou meemaken om er vervolgens een bestuursjaar aan te plakken.

Jullie gaan me op de tennisbaan zien (sommige zien dit overigens liever niet, niet mijn grootste talent) en op de dansvloer in de Boschpoort. Vrees niet om een praatje te komen maken, want als Brabander, vind ik dat natuurlijk keigezellig!

Hoi lieve mensen,

Mijn naam is Willemijn van der Wal en ik ben dit jaar secretaris van stennis! Ik kom uit een dorpje vlak bij Leiden (Sassenheim) en heb 3 jaar geleden besloten geneeskunde te gaan studeren in Maastricht.
Vlak voor mijn 3e jaar kwam ik erachter dat Stennis de leukste vereniging is van Maastricht en ben ik lid geworden. Op dit moment ben ik klaar met mijn bachelor en heb ik dus alle tijd om te tennissen en hier en daar een biertje te drinken.
Die tijd heb ik wel nodig want er is nog genoeg ruimte om mijn tennisvaardigheden te verbeteren.;)
Ik hoop jullie allemaal te zien op de tennisbaan en in de BoschPoort en je kunt me altijd een mailtje sturen als je vragen hebt!

xxx Willemijn

Hoi lieve Stennissers,

Mijn naam is Floor Boesten, 21 jaartjes oud en geboren en getogen in het mooie Limburgse dorpje Neerbeek. Na al twee mooie jaren te hebben genoten bij M.S.T.V. Stennis, mag ik komend jaar de rol van penningmeester gaan vervullen. Dit zal ik gaan combineren met mijn derde jaar aan de Hotel Management School Maastricht.

Na 13 jaar actief bezig te zijn geweest met tennissen, leek het inschrijven bij Stennis een logische keuze. Echter had ik nooit verwacht dat van het leuk te hebben op de baan, er bij Stennis ook vooral zo intens kan worden genoten van mooie feestjes en gezelligheid. Ik kijk erg uit naar weer een mooi en gezellig jaar bij Stennis, waarbij we met z´n allen lekker actief zijn op en naast de baan. Laat het geld maar rollen (het liefst mijn kant op)!

Hee hallo! Ik ben Dennis van der Lugt en ik vervul het huidige academisch jaar de functie van wedstrijdcommissaris bij M.S.T.V. Stennis! Ik ben ondertussen 22 jaar oud, geboren in Heerlen maar opgegroeid in Schinnen, lekker in de buurt van Maastricht! Ik zit momenteel in mijn 2e jaar van de studie Geneeskunde en heb hiervoor de bacheloropleiding Gezondheidswetenschappen afgerond. Ik tennis zelf al van jongs af aan en vind het nog steeds een fantastische sport! Mede hierdoor was de keuze voor Stennis als vereniging snel gemaakt. Echter ben ik er afgelopen jaar achter gekomen dat de vereniging veel meer beslaat dan enkel tennissen, want gezelligheid staat heel hoog in het vaandel bij Stennis!

Ik heb nu, na slechts één jaar lid te zijn geweest bij Stennis maar al zó veel mooie momenten te hebben meegemaakt, dus een bestuursfunctie op mij genomen. Ik hoop dan ook komend jaar veel mooie herinneringen te creëren met heel veel nieuwe mensen. Je zal mij komend jaar vooral veel op het tennispark zien, maar ook op donderdagavonden in de Boschpoort, onze kroeg!

Hoi allemaal!
Ik ben Fabiënne Ormskerk en ik ben voor een jaar jullie commissaris algemene zaken. Dat betekent dat ik me eigenlijk alleen maar met dingen bezig houd die niet met tennis te maken hebben. Ik doe de controle over de Accie, Feestcie, Integracie, Introcie en Redaccie. Bij mij kan je ook terecht als je nieuwe Stenniskleding wil bestellen of een algemene vraag hebt. Vorig jaar ben ik helemaal vanuit Delft naar Maastricht verhuisd en ik ben meteen bij Stennis gegaan. Ik ben bij Stennis gekomen omdat ik zelf al ongeveer 14 jaar tennis, maar vooral op zoek was naar gezelligheid. Ik kan nog steeds niet heel goed tennissen, maar vind het hier wel ontzettend gezellig! Naast Stennis studeer ik (af en toe) ook nog. Ik heb hier in Maastricht een jaartje Biomedical Sciences gestudeerd, maar heb de switch gemaakt naar Gezondheidswetenschappen.

Hallootjes! Ik ben Jeroen Kearns en ik zal dit jaar jullie PR-commissaris zijn. Ik ben 20 jaar oud uit het mooie Maarn. Dit ligt vlakbij Utrecht. Ik zit in het eerste jaar van Biomedische wetenschappen, vooral omdat ik het vorig jaar zo (lees: iets te) leuk had bij Stennis! Ik heb vroeger een tijdje getennist, maar daar is helaas niks meer van te zien… Ik ben bij Stennis beland door onze Jappie en Pat. Zij waren mijn INKOM papas en sindsdien ben ik niet meer weg te sleuren bij Stennis. Ik heb super veel zin in dit jaar en hoop jullie allemaal te zien op Ready of in de BP!