Sponsor worden?

Wij zijn de Maastrichtse Studenten Tennis Vereniging Stennis en wij organiseren tennis (gerelateerde) activiteiten voor en door studenten. Onze vereniging bestaat uit ongeveer 300 leden die overal vandaan komen maar allemaal aan Maastricht verbonden zijn via hun studie.

Wij zijn altijd op zoek naar sponsering voor onze vereniging. Deze sponsering hebben wij nodig om onze vereniging draaiende te houden en ervoor te zorgen dat er voor de studenten in Maastricht een betaalbare gelegenheid is om te tennissen. Wij zouden het enorm waarderen als u erover zou willen nadenken om ons financieel te ondersteunen. Hieronder is een overzicht gegeven van wat wij u aan sponsering opties kunnen bieden.

De mogelijkheden:

 • Een advertentie in de crack, ons vereniging magazine dat 5 keer per jaar uitkomt en bij al
  onze leden persoonlijk wordt afgeleverd.
 • Een doek op de tennisbaan. Onze banen zijn gelegen bij Tennispark de Geusselt te Maastricht, hier tennist ook een burgervereniging waardoor er twee keer zoveel mensen bereikt kunnen worden.
 • Een advertentie op onze website, waar al onze leden wekelijks op kijken om te zien wat de
  agenda is en waar ook foto’s bekeken worden. Overigens hebben wij zowel een openbaar gedeelte als een privé gedeelte voor de leden. In beide gedeelten kunt u als sponsor vermeld worden.
 • Een advertentie die wordt toegevoegd aan onze nieuwsmail. Deze wordt één keer in de twee weken verstuurd en staan alle activiteiten in vermeld evenals een agenda.
 • Een advertentie in het smoelenboek, dit is een boekje waarin alle leden gepresenteerd worden en dit wordt vaak een jaar lang bewaard en nog regelmatig bekeken.
 • Een standaard advertentie op onze posters die we ophangen op de Universiteit Maastricht en op de hotel school.
 • Het logo bedrukt op onze Stennis kleding, wij hebben verschillende soorten kleding:
  Kleding voor algemeen tennissen
  – Inkom shirts
  – Competitie kleding, deze kleding wordt in het voorjaar of najaar gedragen en hierin
  gaan de competitie teams ook allerlei verenigingen af
 • Elk jaar organiseren we een groot open feest, Stensation, waar alle studenten in Maastricht en uit andere steden naar toe kunnen. Tijdens dit feest speelt ook een band en geven we korting op shotjes.
 • Ook tijdens de inkom (introductieweek voor nieuwe studenten in Maastricht) zijn wij heel
  actief daarom zijn er verschillende mogelijkheden om uw logo/boodschap hierbij te laten
  zien.
 • Elk jaar organiseren wij een groot toernooi: Stennis Open. Hier komen veel leden van
  verschillende externe verenigingen (Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Nijmegen etc. maar ook van andere burgerverenigingen uit Limburg) naartoe en ook hierbij zijn verschillende mogelijkheden om te sponseren.
 • Natuurlijk is er ook ruimte voor uw eigen inbreng

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze voorstellen of een eigen voorstel hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar sponscie@mstvstennis.nl

Bij voorbaat dank voor uw interesse!